Fritids Aktivitet
Brug pilene til næste side 
Lad nu være med at starte alle tre film på en gang.
Tag det roligt og nyd dem hver for sig. Det øger fornøjelsen for dine med-lyttere. (hvis du har nogle efter dette) Hi hi

Ja hvad er lydhealing egentligt. ?

U
uuehhhaa..

Det er der altså ikke noget entydigt svar på.

Ovenfor er en række indgange til nogle svar men de er ikke endegyldige..

Der er lige så mange måder at udøve det på som der findes udøvere.

Prøv også at se de film der er her i midten.
De kan om ikke andet vise lidt om hvor bredt det spænder.

Det handler , i bund og grund, slet ikke om at synge pænt og nydeligt.
Man synger monotont og indfølende på vokaler og man kan, med lidt held, også bruge dybe knurrende lyde.

Indenfor lydhealing bruger man også en teknik hvor man lader sin stemme lave en glidende stigning fra de dybe til høje toner.
Dette kaldes en lyd/skanning og udføres for det meste ved at man starter med de dybe toner ved fødderne, af den der modtager healing og de høje toner et sted over hovedet.

Dog siger man inden for det der kaldes Soul-Voice metoden at alle lyde kan bruges hvor som helst. Med andre ord: Der er frit valg på alle hylder. For mig er det modtagerens behov der bestemmer hvor jeg bruger de forskellige toner og lyde. Dog må jeg indrømme, efter egne erfaringer at de dybereliggende toner virker for irriterende omkring den øverste del af kroppen.

Det er i store træk en form for massage hvor man bruger stemmen til at sætte modtagerens krop i svingninger . Altså lyd massage, ligesom et massage-apparat med vibrerende hoved gør det.
De fleste kvinder, kender vel den gamle ORTOFON, med ultra hurtige vibrationer. I princippet er der ikke den store forskel mellem de to metoder, dog er lydhealingen langt mere præcis og kan derfor give større lindring hvor behovet er.

Sang udtrykker for eksempel den mangfoldighed der er i at bruge lyd til at beskrive sine følelser med. De klip der er blevet brugt her på disse sider giver nogle gode eksempeler herpå. I filmen AVATAR bruges der også mange eksempler på denne måde at bruge sin stemme på. Her i norden har vi også meget gamle traditioner i den form for stemmes brug. Derfor har jeg også fundet hele to klip med den finske sangform, der kaldes at Yoike.

Hvordan bruges det ? 
Over og under toner i sang
Det er ikke en usynlig fløjte hun spiller på !
Det vare lige lidt inden overtonerne kommer med. Hold ud.
Vi kan også her i Norden
Er det godt eller skidt? 

Jeg hører gerne fra jer

Helena Langlo // 23.11.10
hlanglo@mail.dk //

Hej John. Kan godt lide din måde at blande humor og informationer på, på en personlig, uhøjtidlig og informativ måde. Din glæde ved at dele og meddele det der er vigtigt for dig kan mærkes og smitter af. Dine fotos er virkeligt specielle og sjove.God vind og regnbue hilsner Helena

Hvis i føler jer berørt af lyd eksemplerne her, så prøv at forestille jer hvor kraftigt det det virker, når man samles 15 til 20 mennesker om det. Det er noget der skal opleves på egen krop og ofte fortæller folk os at det virker overvældende, den første gang de deltager i en lydhealing`s aften. Man skal lige have tid til at vænne sig til det. Jeg har flere gange oplevet at have en dejlig fornemmelse af lethed og energi overskud efter sådan to timers lyd arbejde i en af grupperne.
En enkelt gang var påvirkningen så stor at det krævede en lille pause, inden det kunne lade sig gøre at gennemføre en lang køretur hjem, men det hører til sjældenhederne at man bliver så kraftigt påvirket og nu hører jeg også til de mest følsomme på det område. 

En af dem der deltager lydgruppen laver nogle spændende gåture i naturen der også er et kig værd.

Se linket nedenfor for mere information.  

Links

Adresse:
Kontakt http://www.bricksite.com/

Du kan også ringe 32179420 for flere oplysninger!
Eller mobil 52660815 (Michael)
Telefon:
32179420
E-mail:

Yoike klip

Klik på billedet
Sådan gør vi
Lyden gør det meste.
I grupperne øver vi ofte lydhealing på hinanden. De der ligger på gulvet kan også deltage selv, ved at lave toner, hvis de har lyst til det.
John. H. Pedersen.
Lav din egen hjemmeside med mono.net